ДП «Інфоресурс» і Lifecell розширюють канали інформування про хід вступної кампанії.
07 серпня 2020

Цього року ДП «Інфоресурс» розширює можливості інформування як адміністраторів ЄДЕБО, так і вступників. До вже звичних сайту Освіта.ua (http://osvita.ua/) і Інфо.єдебо (https://info.edbo.gov.ua/), де як і раніше можна  слідкувати за перебігом вступної кампанії, ми додаємо нові сервіси разом із нашим інформаційним партнером – мобільним оператором lifecell.

             Ми починаємо інтегрувати месенджер BiP у нашу службу підтримки. На початку наступного тижня в месенджері BiP з'явиться відкритий паблік для вступників, підписавшись на який, можна буде дізнатися все, що стосується вступної кампанії до ЗВО у 2020 році. Другий паблік буде стосуватись закладів освіти. В ньому буде публікуватись актуальна інформація щодо роботи з ЄДЕБО.

             У пабліках буде працювати служба підтримки ДП «Інфоресурс», яка зможе якнайшвидше відповідати на будь-які запитання з даної тематики.

             Цього року вступники, які є абонентами lifecell, вперше отримають SMS-інформування про всі ключові події вступної кампанії. Будь ласка, слідкуйте за оновленнями на нашому сайті і сторінці в Facebook - незабаром там з'являться всі деталі.

             Довідка.
BiP - це сучасний та зручний месенджер, який представлений у більш ніж 200 країнах світу, має мільйони завантажень і активних користувачів.

З його допомогою можна:

  • обмінюватися повідомленнями і HD файлами;
  • створювати власні групи і паблікі;
  • здійснювати групові відеодзвінки до 10 осіб одночасно;
  • дзвонити на всі номери, навіть якщо на них не встановлено BiP;
  • активувати унікальний Віртуальний номер без фізичної SIM-карти.

 

Месенджер BIP доступний абсолютно для всіх абонентів мобільних операторів в Україні. Детальніше про месенджер можна дізнатися за посиланням: https://bip.lifecell.ua/.