Розширено функціонал сайту Єдиної державної електронної бази з питань освіти
18 липня 2018

Розширено функціонал сайту Єдиної державної електронної бази з питань освіти

За один день - вівторок 17 липня - розділ #ВСТУП2018 (http://vstup.edbo.gov.ua/) сайту Єдиної державної електронної бази з питань освіти відвідало близько 11 тис. користувачів, , які  при цьому переглянули майже 185 тис. сторінок.

Водночас наша команда не зупиняється на досягнутому: щодня поліпшуємо сервіси Єдиної державної електронної бази для відвідувачів сайту.

Відтепер розділ #ВСТУП2018 доповнено такими функціями:

  1. У рейтинговому списку вступників відображено усі показники, що впливають на розрахунок конкурсного бала заяви для участі у конкурсному відборі:

- додаткові бали за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти;

- бали за особливі успіхи;

- коефіцієнти (сільський, галузевий).

  1. В інформації щодо конкурсної пропозиції для пошуку та деталізованого перегляду додано загальну кількість заяв, кількість заяв на бюджет, середній, мінімальний і максимальний конкурсні бали.
  2. Якщо кількість заяв більша 20, відображається додатковий розділ «Розподіл балів», де можна переглянути розподіл конкурсних балів й окремо балів за кожним предметом, показники середнього, мінімального і максимального балів.

Уже зараз вступники можуть перевірити правильність нарахування їхнього конкурсного бала й ознайомитись із розподілом.

Стежте за оновленнями в розділі «Новини».

Також повідомляємо, що офіційна інформація про перебіг вступної кампанії 2018 року розміщується в мережі Інтернет на сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти в розділі #ВСТУП2018 (http://vstup.edbo.gov.ua/) та інтернет-сайті Освіта.UA (https://vstup.osvita.ua/) (з обов’язковим оновленням даних не менше двох разів на день)