УВАГА! Шановні вступники!
10 липня 2018

УВАГА!

Шановні вступники!

12 липня о 8.00 розпочинається реєстрація електронних заяв для вступу на перший курс для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань), освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста на основі повної загальної середньої освіти.

Якщо Ви вже зареєстрували електронний кабінет вступника та завантажили необхідні документи (зокрема, скановану фотокартку, додаток до атестата про повну загальну середню освіту), прохання перевірити внесені дані, та, у разі необхідності, скоригувати їх, оскільки після подачі першої заяви зробити це буде неможливо!

Водночас пропонуємо вступникам не поспішати подавати електронні заяви у перший день – для цього буде більш ніж достатньо часу. Реєструвати особисті електронні кабінети на інтернет-сайті за електронною адресою https://ez.osvitavsim.org.ua/ вступники мають можливість до 25 липня, а подавати через зареєстровані електронні кабінети заяви можна буде до 18-ї години 26 липня, тобто понад 2 тижні.

Звертаємо увагу, що на місце вступника у Рейтинговому списку впливає НЕ дата подачі заяви, а КОНКУРСНИЙ БАЛ вступника, що складається з результатів вступних випробувань (результатів ЗНО), середнього балу атестата та інших конкурсних показників.

Одночасно повідомляємо, що вже зараз на інтернет-сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти в розділі #ВСТУП2018 (http://vstup.edbo.gov.ua/) та інтернет-сайті Освіта.UA (https://vstup.osvita.ua/) ви маєте можливість ознайомитись з інформацією про заклади освіти, що надають освітні послуги у сфері вищої освіти, їхні конкурсні пропозиції та подані заяви на участь у конкурсному відборі!

Щасти на #ВСТУП2018